April 2015.

Arhiva

 • Filozofija zdravog života Filozofija zdravog života
  22-04-2015
  Blizina leta napokon nije problem. Naše omiljene popularne (i vrlo fit!) foodie blogerke otkrivaju tajne zdrave ishrane!One definitivno znaju kako da kombinuju modu i zdrav život na najbolji način. Zašto ne bismo učili od najboljih? Ako prihvatite filozofiju koju zastupaju ove četiri blogerke, uživaćete svim čulima jer je hrana koju one pripremaju, što se estetike tiče,... Čitaj dalje »
 • Provod bez mamurluka! Provod bez mamurluka!
  22-04-2015
  Kada ste bili mlađi, brže ste se oporavljali od noći pune alkohola. Sada ste pametniji pa umete da se umerite ... Ili?Boli vas glava, imate kiseli ukus u ustima, smeta vam dnevna svetlost i svi zvuci su vam preglasni? Dobro došli u „jutro posle“. Ništa ne može da baci senku na dobar sinoćni provod kao težak mamurluk. Imate „rupe“ u sećanju,... Čitaj dalje »
 • Kada plus znači minus... Kada plus znači minus...
  22-04-2015
  Ako izuzmemo konstantno spočitavanje zbog favorizovanja manekenki anoreksičnog izgleda, moda je stalno na meti zbog načina na koji tretira plus-size kategoriju...Modna industrija suočila se sa novim izazovom. Ne, nije reč o reinvenciji modnog pravca, već o revidiranju fashion vokabulara. Plus-size, kovanica koja mnogima već dugo stoji kao kost u grlu, postala je goruća tema na društvenim mrežama i to zahvaljujući... Čitaj dalje »
 • Tvorac mističnih snova Tvorac mističnih snova
  22-04-2015
  Jedan hrabar i beskompromisan tip. Ovo je možda najpribližniji opis Tomaža Pandura koji se bez straha prepušta sopstvenoj mašti. Učimo od njega!Pozivam Tomaža Pandura da uradimo intervju za jubilarno izdanje ELLE-a. Javlja da je u Atini i da tamo postavlja Kralja Lira. Naravno, pomislim. Atina, kao jedan od najuzbudljivijijh gradova i baš Lir, baš sada. Ako nešto određuje umetnički opus Tomaža... Čitaj dalje »
 • Modna revolucija Modna revolucija
  22-04-2015
  Protest je danas pitanje stila. Svi volimo malo modnog bunta, zar ne?Ako još niste shvatili, u toku je revolucija! Od kad smo prvi put videli kraj Chanel revije, srce nam bije u ritmu pobune. Karl Lagerfeld zna kako da napravi dobro finale: manekenke su na poslednji izlazak izmarširale naoružane megafonima i... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201