Februar 2015.

Arhiva

 • Beauty trendovi: Trendovi nove sezone Beauty trendovi: Trendovi nove sezone
  19-02-2015
  Proleće 2015. već uveliko kuca na vrata. Otvorite mu našminkani i isfrizirani u skladu sa poslednjim zapovestima sa najuticajnijih svetskih pista. Nizak rep Trendovi sezone s/s 2015. očigledno su naklonjeni devojkama koje su stalno u pokretu i nemaju puno vremena za spremanje. Svaka od nas vezuje niski rep makar nekoliko puta nedeljno. Reč je o praktičnoj frizuri koja je uvek prikladna... Čitaj dalje »
 • Belgrade’s tastemakers Belgrade’s tastemakers
  19-02-2015
  Male serije, odabrani sastojci, vrhunski kvalitet. To su postulati na kojima počiva novi moderni talas proizvođača hrane i pića. Upoznajte najbolje ....Oni mute, miksuju, mere, premeravaju, kuvaju, presipaju, mešaju... U njihovim kuhinjama dešava se istinska magija! Maline postaju kremasti filovi, dinje se pretvaraju u sorbet, zrna kafe transformišu u kapućino, a od odbačenih koštica stvara se blagotvorno ulje... Svoje proizvode... Čitaj dalje »
 • Trend dodatak Trend dodatak
  19-02-2015
  Uvodna reč i još ponešto...Poenta ELLE dodatka nikada nije bila u tome da vam samo prikaže trendove za narednu sezonu jer ste ih već videli na internetu ili u drugim novinama. Naša želja nijednog trenutka nije bila puko izlaganje informacija, već namera da vam... Čitaj dalje »
 • Walk this way Walk this way
  19-02-2015
  Etiketiranje, osuda, neprihvatanje... Jesmo li i dalje nespremni da prihvatimo ljude čiji je životni izbor drugačiji od našeg?Kada se prisetim svojih srednjoškolskih dana, uvek pomislim na osećaj slobode koju smo moji prijatelji iz razreda i ja uživali u „ogromnoj količini“. Sećam se podsticaja koje su nam davali profesori da negujemo individualnost, budemo svoji, ne ćutimo, pustimo glas,... Čitaj dalje »
 • Biti Anja Rubik Biti Anja Rubik
  19-02-2015
  Supermodel, umetnički direktor erotskog časopisa, skaut za mlade dizajnere i kreator svog novog parfema, Anja Rubik, jednostavno ne zna za predah. Bez sumnje ima sve: lepotu, bistar um, stil i jedinstvenu svest o modi. Zbog toga nije nikakvo iznenađenje što je baš Anja Rubik gostujuća zvezda ELLE časopisa. Inspirišite se njenom ekskluzivnom demonstracijom lookova za proleće/leto 2015. Niko ne poznaje... Čitaj dalje »
 • Staro je novo mlado Staro je novo mlado
  19-02-2015
  Da li nam je pamćenje toliko kratko da su nam potrebne modne kampanje kako bismo se prisetili pravih ikona?Ceo svet čuo je zvuk jednog okidača na fotoaparatu: neponovljivu književnu legendu i osamdesetogodišnjakinju Joan Didion fotografisao je Jurgen Teller kao najstarije-najnovije lice kuće Céline za proleće/leto 2015. Izgleda da su Phoebe Philo i njen tim deo jedne nove (i... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201