Septembar 2014.

Arhiva

 • Veličanstvena Charlotte Veličanstvena Charlotte
  22-09-2014
  Dirljivo graciozna u filmu „Tri srca“ Benoïta Jacquota, ledi Gainsbourg nam se otvorila kao nikada pre...Charlotte Gainsbourg je jedna od retkih potomaka zvezda koja, pored svog pedigrea, ima još nešto više: onu neobjašnjivu gracioznost koju zovemo elegancijom. Kao i Monica Vitti, i ona ima nesvakidašnju lepotu: nesavršenosti su ono što njenom licu daju privlačnost. Ona... Čitaj dalje »
 • #INSTABEAUTY #INSTABEAUTY
  22-09-2014
  Instagram filteri svaku fotografiju pretvaraju u prizor iz snova. Sa pravim proizvodima ćete i uživo izgledati očaravajuće kao na svojoj profilnoj fotki. No duckface, please... Obožavamo filtere Rise, Husdon, Kelnin, Walden i Valencia, a još bismo više voleli kada bismo tako mogli da izgledamo svaki sekund svakog dana. Pronašli smo kozmeričke proizvode koji daju takav efekat! Oni vizuelno zaglađuju kožu i čine da izgleda poput... Čitaj dalje »
 • Miris novog Miris novog
  22-09-2014
  Najveći svetski dizajneri uveliko su nam zadali domaći zadatak kako da se obučemo. Zašto vam najbolji aksesoar ne bi bila bočica novog omiljenog parfema? Odaberite parfem prema tipu garderobe koji nosite: Crno i zlatno – opojno, senzualno i sexy parfem Nežno roze – ušuškano, mekano, toplo… Snažno muški – nekonvencionalno, samostalno, moćno... Sveže plavo – sveže, energično i razbuđeno... Čitaj dalje »
 • Blog 2.0 Blog 2.0
  22-09-2014
  Od poligona za razbibrigu i zabavnog hobija modni blogovi prerasli su u platforme za promociju brendova, a nova generacija blogera je brzo naučila kako da unovči svoj online uticaj... Kada su fashion blogovi u pitanju, izgleda da smo prošli pun krug. Od otkrivanja alternativne scene zaljubljenika u modu koji su svoja zapažanja delili sa malobrojnom zagriženom publikom na internetu, preko oduševljavanja medija fenomenom koji je preporodio industriju, sve do... Čitaj dalje »
 • Povratak na posao u velikom stilu Povratak na posao u velikom stilu
  22-09-2014
  Vreme je da kupaće kostime i šortseve ostavite sa strane i organizujete garderobu za radne dane. Znate li kako da izgledate besprekorno? Tako što ćete poslušati naše savete...Priznajte da vam jedan od najvećih jutarnjih stresova predstavlja biranje garderobe koju ćete taj dan obući za posao. Ako predugo razmišljate kako treba da izgledate na jutarnjem sastanku, ručku sa klijentima i piću posle završetka radnog vremena, dok gledate gomilu... Čitaj dalje »
 • Uzduž i popreko Uzduž i popreko
  22-09-2014
  Deblje, tanje, grafičke, raznobojne, ravne ili cikcak, pruge će se prilagoditi svakom vašem raspoloženju. Samo napred, odaberite one po vašoj meri..Zaboravite na stav da su horizontalne pruge zabranjena teritorija. Kratki top ili krznena jakna sa raznobojnim štraftama? Želimo! Uska suknja na široke crno-teget pruge (kad već kršite pravila, zašto da ne i poneko o bojama)? Da, molim! Ukoliko ste modni... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201