Septembar 2015.

Arhiva

 • Kolekcija na klik Kolekcija na klik
  21-08-2015
  Da li biste se usudili da kupujete umetnine online? Nema mesta za skepsu, sada jednostavno imate prilike da poručite sve, od najskupljih dela, do art printova kojima možete započeti svoju zbirku...Dani kada su se umetnička dela kupovala isključivo na misterioznim zatvorenim aukcijama davno su iza nas. U poslednjih nekoliko godina milioni dolara investirani su u online platforme za prodaju umetnosti. U 2013. godini sajt Artspace dobio je investiciju od 8,5... Čitaj dalje »
 • Mala kamerna kozmetika Mala kamerna kozmetika
  21-08-2015
  Usmerite svoj fokus na domaće proizvođače preparativne kozmetike i pronaći ćete male beauty dragulje....U Srbiji postoji nekoliko kozmetičkih brendova koji se vode rečima: prirodno, organski, jedinstveno. U pitanju su male proizvodnje koje sačinjava po nekoliko entuzijasta i obožavalaca kvalitetnih sastojaka i negovane kože i kose. Za njih ne zna puno ljudi jer se... Čitaj dalje »
 • Kuća umetnosti Kuća umetnosti
  21-08-2015
  Dok se Nedelje mode gomilaju jedna za drugom, potrebno je napraviti bum o kome će svi pričati. Ako se pitate ko to može da uradi najbolje, odgovor leži u predstavnicima naroda čija je istorija ogromna riznica umetnosti... Kada pomislite na simbiozu umetnosti i mode, spoj te dve grane čini se pomalo nejasan, neki bi se čak i počešali po glavi dok razmatraju kako bi povezali te dve slike u jednu. Međutim za njihovu jesenju couture reviju Viktor... Čitaj dalje »
 • Veliki brat vas (ne)posmatra Veliki brat vas (ne)posmatra
  21-08-2015
  Imate li utisak da su Instagram cenzori lažni moralisti sa dvostrukim aršinima, ili jednostavno ne stignu baš svaki greh da vide?Pravila, pravila... Bez njih je teško, s njima još teže. Iako nam u poređenju sa realnim životom svet društvenih mreža izgleda kao bastion slobode koji pobeđuje ne samo prostorno-vremenske, već, pre svega, kulturološke granice, njihovi tvorci pokazuju nam svaki čas... Čitaj dalje »
 • Uspon ekscentrika Uspon ekscentrika
  21-08-2015
  Sada je vreme da se izdvojite iz gomile. Put kojim ćete krenuti ove jeseni samo je vaš, sačinjen od eklektičnog miksa printova, tekstura, uklopljenih u neočekivane kombinacijeSve se svodi na kršenje pravila. Svih pravila koje poznajete! Da li je ovo dovoljno da se uzbudite? Čekajte, ima još! Lepota nove sezone i jeste u tome što je nepredvidiva. Išetala je izvan poznatih granica šika, lepog, glamura i... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201