Septembar 2014.

Arhiva

 • Elle Decoration Elle Decoration
  21-08-2014
  Septembarski broj donosi pored trend dodatka i jesenje izdanje ELLE DECORATION...Ovog meseca poklanjamo vam i poseban dodatak o dizajnu i uređenju doma. Novo izdanje posvećeno je efektnim igrama sa bojama, kao i najintersantnijim dizajn rešenjima sa svih strana sveta. Otkrijte enterijere iz Pariza, Sao Paula i Montreala.... Čitaj dalje »
 • Šik budžet Šik budžet
  21-08-2014
  Glamur više ne stanuje samo u hotelima! Upoznajte novu generaciju hostela i počnite sa pakovanjem!Ako se, poučeni iskustvima iz devedesetih i ranih dvehiljaditih godina, mrštite i na sam pomen koncepta hostela, moramo da vam poručimo da se varate, i to prilično! Novi trend su hosteli koji izgledaju jednako dobro kao luksuzni i šik hoteli.... Čitaj dalje »
 • Smeli eksperimenti Smeli eksperimenti
  21-08-2014
  Svi popularni beauty trendovi za predstojeću sezonu jesen-zima 2014/15. mogu se podvesti pod jednu reč – ekstremno šezdesete! Ni ove godine vremenska mašina nije zaobišla najveće svetske revije. Donna Karan, Gucci, DSquared2, Prabal Gurung i Versace teleportovali su nas pravo u šezdesete godine prošlog veka. Visoko tapirane punđe, ekstremno dugačke trepavice i mat teksture lakova za nokte ćemo... Čitaj dalje »
 • Vreme iskušenja Vreme iskušenja
  21-08-2014
  Glumac Svetozar Cvetković za ELLE govori o instant kulturi, komercijalizaciji sedme umetnosti i životnoj matematici...Nova beogradska pozorišna sezona za glumca Svetozara Cvetkovića počinje 27. septembra izvođenjem predstave Mali mi je ovaj grob na 48. BITEF festivalu. Za njega će to, zapravo, biti samo nastavak festivalskog leta, koje je počelo u Budvi, nastavilo se u... Čitaj dalje »
 • Trend dodatak: Jesen / zima 2014 Trend dodatak: Jesen / zima 2014
  21-08-2014
  Pripremili smo vam specijalni dodatak, najkompletniji vodič za novu sezonu. Upoznajte se sa trendovima koji će vladati u mesecima pred nama i proverite koje su to revije ostavile najjači utisak na modni svet.... Čitaj dalje »
 • Praktična strana luksuza Praktična strana luksuza
  21-08-2014
  Visoka moda se trudi da uhvati korak s vremenom. Kako izgleda modernizacija radionica za stvaranje snova?Demokratiji tu nema mesta. Haute couture je kult za odabrane. Zato ga već godinama prati isto pitanje: da li uopšte može da bude moderan? Ove sezone dizajneri su nam servirali iznenađenje: doza razmetljivog glamura namenjenog isključivo crvenom tepihu svedena je... Čitaj dalje »
 • Povratak normalnog Povratak normalnog
  21-07-2014
  Vreme je da prigrlite normcore, jer današnje basic stvari su sve samo ne običneNormcore je, kako ste primetili, pojam koji su svi počeli da koriste veoma često u poslednje vreme (ako ga niste čuli, verovatno živite na Aljasci). Za one koji ne znaju, uopšteno govoreći, to je trend koji potencira da, kako to... Čitaj dalje »
 • DIY inspiracija DIY inspiracija
  23-06-2014
  Da li možete da zamislite sebe kao modnog dizajnera koji kreira jedinstvene stvari za sebe? Ugledajte se na Shini Park i Kit Lee. One su svoju umešnost pretvorile u knjigu Adorn, koja sadrži 25 modnih DIY projekataKućne majstorije oduvek su bile popularne, ali sa razvojom online scene, posebno lifestyle blogova, DIY (do it yourself) pokret doživeo je pravi procvat. Ako ste iole vešti sa rukama, prateći uputstva razložena na korake možete sebi napraviti novu ogrlicu, majicu,... Čitaj dalje »
 • Moderne neuroze Moderne neuroze
  23-06-2014
  Klasične neuroze koje već dobro poznajemo ustupaju svoje mesto novim, modernim psihološkim poremećajima, u rasponu od manje uvrnutih do onih potpuno ludih!Što se svet više menja, to stvari više ostaju iste. Danas imamo bolnice u kojima više ne moramo da trpimo frankenštajnske operacije bez anestezije, ogromne razdaljine prelazimo za nekoliko sati, noćne posude smo zamenili WC šolje koje razgovaraju sa nama... Čitaj dalje »
 • Veliki letnji horoskop Veliki letnji horoskop
  23-06-2014
  Pogledajte šta vam poručuju zvezde...Kakvi vas izazovi očekuju u poslu, a kakvi u ljbavi? Smeši li vam se napredak na radnom mestu ili fatalna avantura? Da li je vreme da otrkijete svoj dugo skrivani talenat? Gde bi bilo najbolje da otputujete i šta neizostavno... Čitaj dalje »
 • Niste nas čuli? Ravna obuća! Niste nas čuli? Ravna obuća!
  23-06-2014
  Ovo je možda najzahtevnija sezona kada je obuća u pitanju. Savetujemo vam kako da ne napravite pogrešne korake...Papuče, Birkenstocks, Stan Smiths, gumene sandale... Čestitamo ti, leto 2014, ti si upravo postalo majka izazovnih trendova u obući! Ova sezona želi da nas navede da zavolimo cipele koje izgledaju kao da su ih dizajnirali za decu u predškolskom ili... Čitaj dalje »
 • Fantastični Pharrell Fantastični Pharrell
  23-06-2014
  On je muzički bog novog doba. Svojim hitom Happy inspirisao je i pokrenuo čitav svet i nema nameru da stane!U poslednjih osam godina nisam pristala da intervjuišem nijednu poznatu ličnost, ali kada dođete u situaciju da ste i vi i vaša godinu dana stara ćerka istovremeno i podjednako fascinirani nekim, prosto morate da prekršite sopstvene odluke. Pharrell Williams je... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 3214-945, 3214-946
Fax: + 381 (0) 11 3240-550
Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 2079 901