April 2015.

Arhiva

 • Stigao je novi Elle decoration broj! Stigao je novi Elle decoration broj!
  21-05-2015
  Poklon uz junski Elle je i letnje izdanje magazina Elle decoration! Čitaj dalje »
 • Žurka na drugačiji način Žurka na drugačiji način
  21-05-2015
  Od skrivenih mesta za hedoniste, do dobro poznatih ekstravagantnih klubova, Ibica nam polako predstavlja svoje novo lice...Iako je poznata po mamurlucima i razuzdanim žurkama bez kraja, Ibica u poslednje vreme privlači i malo „finije“ turiste. Razlog za to jeste obnovljena marina koja je sada utočište luksuznih jahti, dobrih restorana i raskošnih hotela. Ovo nikako ne znači... Čitaj dalje »
 • Celulitu, adieu! Celulitu, adieu!
  21-05-2015
  Svi tipovi celulita imaju zajednički imenilac – ružni su. Ali, prepoznavanjem svog, moći ćete brže da ga se otarasite!Znajte da superbrzog rešenja protiv celulita nema, ali budite srećni što ima efikasnog! Pošto je reč o jednoj vrlo upornoj pojavi, potrebno je da je gađate sistematski i to iz svakog naoružanja koje vam je dostupno: masažom (dva puta nedeljno),... Čitaj dalje »
 • 20 dobrih naslova 20 dobrih naslova
  21-05-2015
  Naš kolumnista, Teofil Pančić, skreće pažnju na knjige koje svaka žena koja drži do sebe mora da (ponovo) da pročita!Anton Pavlovich Chekhov: Three sisters (Tri sestre) Chekhova treba uzimati celog, svakodnevno kroz život, u omanjim dozama, jer je lek i jer je najveći. A Maša, Olga i Irina venu u svojoj palanci maštajući o odlasku u Moskvu, ali ne... Čitaj dalje »
 • REBEL REBEL
  21-05-2015
  Ova ambiciozna glumica, spisateljica i pevačica je zvezda najspešnijih filmova decenije i, verujte, promeniće vam svet. U to se uverila i urednica britanskog izdanja magazina ELLE, Lorraine Candy, kada je upoznala fenomenalnu Rebel Wilson... Rebel Wilson je jedna od najneobičnijih žena koju sam ikada upoznala. Zaista, veoma je teško precizno je opisati i objasniti iznenađujuće kompleksan mentalni sklop ove dvadesetdevetogodišnje devojke koja je, po mom mišljenju, najsvežiji ženski glas izašao iz Hollywooda poslednjih... Čitaj dalje »
 • Pravila za letnji stil u gradu Pravila za letnji stil u gradu
  21-05-2015
  Donosimo vam razloge zbog kojih morate da preispitate sve što znate o oblačenjuMarama u svakoj prilici Ne teramo vas da se priključite nekom bendu iz osamdesetih, samo kažemo da marama ide uz sve, posebno uz jednostavne komade kojima daje rock notu. Košulja - haljina Pitate se da li je ovo scena... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201