Februar 2016.

Arhiva

 • Pokaži mi kakav ti je frižider... pa ću ti reći ko si! Pokaži mi kakav ti je frižider... pa ću ti reći ko si!
  19-01-2016
  Knjiga Inside Chef's Fridges otkriva nam šta virtuozi ovenčani prestižnim Michelin zvezdicama stvarno jedu kod kuće... Naše doba je era celebrity kuvara. Kao nikada pre, fascinirani smo gastronomijom i strašću onih koji kreiraju najsmelije specijalitete. Kulinarske emisije zaposele su televizijski program, a sto u restoranima proslavljenih kuvara morate rezervisati mesecima unapred. Sav taj hype udaljio je... Čitaj dalje »
 • Detoks uma i tela Detoks uma i tela
  19-01-2016
  Ovog februara razmišljajte pametno − zaboravite na skupe teretane i iznurujuće dijete. Obuzdajte svoj mozak, a telo će to pratiti Ako želite da povećate nivo energije i očistite um, onda je potrebno da u novu godinu uđete sa promenjenim stavom i strategijom kada je reč o vašim mislima i telu.. Obuzdajte svoj mozak Vrlo je jednostavno. U stvari treba samo... Čitaj dalje »
 • Kreacija ‒ između fragilnosti i moći Kreacija ‒ između fragilnosti i moći
  19-01-2016
  Uloga kraljice Elizabethae za Nadu Šargin predstavlja prekretnicu, a za ELLE ona je ispričala u čemu je posebnost legendarne vladarke sa kojom se lako poistovetila.Nada Šargin i ja počinjemo razgovor u izlogu jedne knjižare i kafeterije. Ona je došla sa joge, vrlo opuštena, u cno-belom velikom džemperu, taman za čaj. Inicijalna kapisla za razgovor jeste uloga kraljice Elizabethe − vešto i moćno ju je... Čitaj dalje »
 • Pad legendarnih imena Pad legendarnih imena
  19-01-2016
  Najveći svetski modni dizajneri već godinama se povlače sa scene suočeni sa nemogućim izazovima...Pad mode kakvu smo nekad poznavali kao da je započeo i završio sa francuskom modnom kućom Dior, svetskim simbolom visoke mode. Na prvi pogled ovaj zaključak možda zvuči kao suviše isključiv i dramatičan, ali u njemu se krije dobar deo... Čitaj dalje »
 • Časovi italijanskog Časovi italijanskog
  19-01-2016
  Za modnog urednika Nenada Janjatovića shvatanje italijanskog stila teklo je veoma lako. Primenjivanje na sopstvenoj garderobi već je druga priča...Odlazak u Italiju savršeno se uklopio sa mojim životnim odlukama. Dao sam otkaz na prethodnom poslu, putovao po Evropi obilazeći prijatelje koje nisam video godinama i razmišljao šta dalje u životu. Još sam bio u dvadesetim i mogao sam sebi... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201