Septembar 2015.

Arhiva

 • Ljubav. Stil. Život. Ljubav. Stil. Život.
  21-09-2015
  Blogerka Garance Doré ove jeseni izdaje svoju književni prvenac, a radi se o pravoj vizuelnoj riznici u kojoj je autorka pokušala da definiše stil...Skoro deset godina od svog prvog blog posta Garance Doré odvažila se i svoje misli pretvorila u knjigu Love Life Style. Tokom poslednje decenije sa čitaocima je delila crtice iz svog života, foto-zapise, ilustracije, ali najviše se bavila stilom, kako... Čitaj dalje »
 • Busy, busy, busy... Busy, busy, busy...
  21-09-2015
  Kako su mi prijatelji pomogli da izbalansiram posao i privatan život...Pre dve godine radila sam tri posla, uživala u svakom i čestitala sebi svaki dan kako sam gotovo preko noći postala „zrela i odgovorna osoba“. Odgovarala bih na svaki mejl „u roku od odmah“, držala se rokova, posao mi je... Čitaj dalje »
 • Back to England Back to England
  21-09-2015
  Poštovana, uticajna i neustrašiva... Stilistkinja Katy England jedinstvena je modna heroina. U najintimnijem intervjuu do sada otkriva kako su ona i Alexander McQueen počeli revoluciju...„Bili smo samo klinci. Blesavi londonski klinci sa pocepanim farmericama i uvrnutim frizurama. Glave su nam bile obrijane sa strane, a ostatak kose spuštao nam se niz leđa. Prvi put smo se obreli u Parizu, u ogromnoj beloj sobi, ateljeu... Čitaj dalje »
 • Material girl Material girl
  21-09-2015
  Minimalizam nije vaša priča? Prebacite se u osamdesete i preuzmite najbolje što je ta dekada imala da ponudi...Jadne stare osamdesete, sve što je od njih ostalo u glavama novih generacija jesu streč suknje i grejači za noge. Ali, dizajneri u ovoj sezoni pokušavaju da pokažu koliko je kreativnosti odlikovalo tu dekadu i da njeni tragovi doseže sve... Čitaj dalje »
 • Potpuno moderna Margot Potpuno moderna Margot
  21-09-2015
  Za sezonu jesen/zima dizajneri su, kao po dogovoru, uronili u svet uvrnute komedije Wesa Andersona. Izaberite lik i „skinite“ ga – celo društvo je tu!Čak i ako niste gledali filmove Wesa Andersona (u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri napravio ih je samo osam), uvek ćete prepoznati njegovu heroinu. Ona je nekonvencionalna lepotica koja pleni, obučena je u odbačenu vintage garderobu i sama šiša svoju kosu. Takva... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201