Jun 2015.

Arhiva

 • Beg iz grada Beg iz grada
  21-07-2015
  Stop. Pauza. Svi priželjkujemo da napravimo jedan ovakav presek i restartujemo svoj organizam... ELLE vas vodi na skrivena mesta gde su hedonizam i opuštanje jedino što je na snazi... U starom Slankamenu, na padinama Fruške gore nalazi se vinarija Acumincum sa pogledom na Dunav nazvana po starom rimskom utvrđenju. Smeštena u renoviranoj gradskoj vili koja predstavlja mešavinu savremene arhitekture i dizajna, može da se pohvali izuzetnim ambijentom i bogatom... Čitaj dalje »
 • Beauty notes avgust 2015. Beauty notes avgust 2015.
  21-07-2015
  Tajna savršenog tena leži u u dobrim korektorima!Svaka žena trebalo bi da ima dva korektora: jedan za podočnjake, a drugi za nepravilnosti na licu. Podočnjaci su plavi, zeleni i/ili sivi, a sitni osipi crveni, bordo i/ili ljubičasti, te ih ne može neutralisati ista boja korektora. Takođe, ni... Čitaj dalje »
 • Zbogom, queen Bee! Zbogom, queen Bee!
  21-07-2015
  Kraljica je mrtva! Živele radilice! Ali... da li je kraljice uopšte i bilo, a ako jeste, ko ju je izmislio?Konačno ste uspeli da uđete u boys club. Na hijerarhijskoj lestvici popeli ste se dovoljno visoko da odlučujete o tome ko će i kako biti nagrađen za sposobnosti koje ima. Vi ćete: a) prednost dati koleginicama (naravno, ukoliko to objektivno... Čitaj dalje »
 • Glamur i probna sala Glamur i probna sala
  21-07-2015
  Iza nje je godina odličnih uloga na filmu i u pozorištu, ali i premijera na Kanskom filmskom festivalu. Kako stvari stoje, o njoj ćemo tek slušati jer Jovana Stojiljković blista i na sceni i van nje...Početak njene glumačke karijere ozvaničen je tek pre mesec dana diplomskom predstavom na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a još pre toga, u junu, hodala je crvenim tepihom Kanskog festivala. Jovana Stojiljković glavna je glumica filma Panama, dugometražnog prvenca reditelja... Čitaj dalje »
 • Šta je pre - fall? Šta je pre - fall?
  21-07-2015
  Sve što treba da znate o „novoj“ sezoni koja se pojavila u modi, i zašto je ljudi iz modne industrije obožavajuŠta je to? To je izraz za međusezonu koja dolazi u radnje krajem maja i ostaje na policama do decembra. Jeste li zbunjeni? Ne bi trebalo! Ovo su u stvari iz kolekcije za jesen i dobar su pokazatelj šta će... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201