Decembar 2015.

Arhiva

 • Destinacija provod Destinacija provod
  18-11-2015
  Elegantni, zanimljivi, glasni, seksi i zabavni... Mislite da ne postoje? Varate se, donosimo vam spisak najboljih svetskih klubova, gde je noć uvek prekratka!Po kom kriterijumu birate sledeću destinaciju na koju ćete otputovati? Preporuka? Putopis? Intuicija? Hajde da na kraju ove godine budemo malo površni, pomalo lakomisleni i da zamišljeno vrtimo globus sa čašom martinija u ruci. Naslućujte? Da, ovog puta koncentrisali smo... Čitaj dalje »
 • Sve što ste hteli da znate o grudima ( a bilo vam glupo da pitate) Sve što ste hteli da znate o grudima ( a bilo vam glupo da pitate)
  18-11-2015
  Iako više niste devojčica i nemate strah od lekara, za neka pitanja kada su vaše dojke u pitanju im se niste obratili, zar ne? Mi jesmo! Ako ugradim silikone, da li ću moći da dojim? Plastični hirurg, dr James Southwell-Keely iz Sidneja (drjsk.com.au) kaže da su šanse za to dobre: „Nezavisno od toga da li ste uvećavali grudi ili ne, jedna trećina žena moći će uspešno... Čitaj dalje »
 • Portret jedne dame Portret jedne dame
  18-11-2015
  Vraćajući se u svoju mladost, glumica Milena Dravić ispričala je novinarki Tamari Nikčević čemu su je sve naučili ženski uzori u porodici i kako su uticali na njen stil kojem se i danas divimo!Na svim stranicama ovog magazina za zvaničnu biografiju Milene Dravić nema mesta. Ona je glumica iza koje je nekoliko stotina uloga, a vremenom je nadrasla čak i likove koje je igrala i postala javna ličnost koja uživa posebno poštovanje i... Čitaj dalje »
 • Made in Italy Made in Italy
  18-11-2015
  Nekoliko sati pre nego što mu je uručena Elle Style Award, Massmiliano Giornetti, kreativni direktor brenda Salvatore Ferragamo, i novinarka Duška Jovanić pretvorili su svoj ručak u razmenu misli u čijem dijalogu se uživa od uvoda po poslednjeg odgovora...Čim je izašao iz kola, izgledao je kao da će početi da recituje Lorda Byrona. Pogled mu je samo na trenutak okrznuo moje Stuart Weitzman flats, kao da očekuje izvinjenje. Ipak, nije se ponašao kao da me treba ubeđivati.... Čitaj dalje »
 • Haute couture Haute couture
  18-11-2015
  Igrajte na potpuni luksuz, pratite pravila visoke mode i ove zime budite kraljica svake žurke Najkvalitetniji materijali, vrhunska usluga, neverovatna obrada, vrtoglave cene... Da, Haute couture kolekcije za većinu nas jesu ono neodoljivo zabranjeno uživanje, moda koju sebi ne možemo tek tako da priuštimo provlačenjem kartice (čak ni zlatne), ali upravo ti modeli su nam... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201