Maj 2014.

Arhiva

 • Šumski specijaliteti Šumski specijaliteti
  21-07-2014
  Fotografkinja Erin Gleseen napravila je zaokret u karijeri kada se odselila u kuću smeštenu u šumi. Nekoliko godina kasnije postala je omiljena food blogerka i izdala je sopstveni kuvar, The Forest Feast. Stres, ubrzana svakodnevica, naporan posao, zahtevna porodica, večito balansiranje između slobodnog i radnog vremena, a onda i smog, buka, gužva, brzina samo su neki od razloga što se sve veći broj ljudi okreće jednostavnom životu na selu. Jedna od njih... Čitaj dalje »
 • Tao dijeta Tao dijeta
  21-07-2014
  Muka vam je od klasičnih dijeta, ne podnosite digitalne vage i brojanje kalorija? Ugledajte se na taoiste, unesite sitne izmene u svakodnevnu ishranu i čuda su moguća...Prvi lekari u staroj Kini su bili kuvari. Oni su poznavali i tajne akupunkture, meditacije i masaže. Kod njih su Kinezi išli preventivno pokušavajući da nađu balans između dve energije prirode, jin i jang, tj. dugo traženi „srednji put“ (zlatnu... Čitaj dalje »
 • Pozorište je moja intima Pozorište je moja intima
  21-07-2014
  Rediteljka Ana Tomović je imala vrlo uspešnu godinu iza sebe. Režirala je komade velikih pisaca i svojim predstavama hrabro otvorila neka od najbolnijih pitanja ljudske duše. Sa nama je podelila šta oseća dok je iza zavese...„Ja sam u stvari veoma stidljiva“, rekla je dok smo je slikali za intervju. Nismo joj poverovali. Smelo je pozirala u svemu što je obukla, poigravala se sa šeširom, pela na stolicu, žonglirala u visokom štiklama… Sa osmehom. Nežna, suptilna,... Čitaj dalje »
 • Kupujte kao modni urednik Kupujte kao modni urednik
  21-07-2014
  Letnje rasprodaje zahtevaju ozbiljnu strategiju. ELLE vam pomaže da napravite borbeni plan...1. Držite se komada koji nisu sezonski i koji će izdržati test vremena. Ne možete pogrešiti sa belim košuljama, bomber jaknama i kultnim modelima patika. 2. Midi-dužina će biti popularna i sledeće sezone. Ako nađete modele koji se završavaju bilo... Čitaj dalje »
 • Povratak normalnog Povratak normalnog
  21-07-2014
  Vreme je da prigrlite normcore, jer današnje basic stvari su sve samo ne običneNormcore je, kako ste primetili, pojam koji su svi počeli da koriste veoma često u poslednje vreme (ako ga niste čuli, verovatno živite na Aljasci). Za one koji ne znaju, uopšteno govoreći, to je trend koji potencira da, kako to... Čitaj dalje »
 • DIY inspiracija DIY inspiracija
  23-06-2014
  Da li možete da zamislite sebe kao modnog dizajnera koji kreira jedinstvene stvari za sebe? Ugledajte se na Shini Park i Kit Lee. One su svoju umešnost pretvorile u knjigu Adorn, koja sadrži 25 modnih DIY projekataKućne majstorije oduvek su bile popularne, ali sa razvojom online scene, posebno lifestyle blogova, DIY (do it yourself) pokret doživeo je pravi procvat. Ako ste iole vešti sa rukama, prateći uputstva razložena na korake možete sebi napraviti novu ogrlicu, majicu,... Čitaj dalje »
 • Moderne neuroze Moderne neuroze
  23-06-2014
  Klasične neuroze koje već dobro poznajemo ustupaju svoje mesto novim, modernim psihološkim poremećajima, u rasponu od manje uvrnutih do onih potpuno ludih!Što se svet više menja, to stvari više ostaju iste. Danas imamo bolnice u kojima više ne moramo da trpimo frankenštajnske operacije bez anestezije, ogromne razdaljine prelazimo za nekoliko sati, noćne posude smo zamenili WC šolje koje razgovaraju sa nama... Čitaj dalje »
 • Veliki letnji horoskop Veliki letnji horoskop
  23-06-2014
  Pogledajte šta vam poručuju zvezde...Kakvi vas izazovi očekuju u poslu, a kakvi u ljbavi? Smeši li vam se napredak na radnom mestu ili fatalna avantura? Da li je vreme da otrkijete svoj dugo skrivani talenat? Gde bi bilo najbolje da otputujete i šta neizostavno... Čitaj dalje »
 • Niste nas čuli? Ravna obuća! Niste nas čuli? Ravna obuća!
  23-06-2014
  Ovo je možda najzahtevnija sezona kada je obuća u pitanju. Savetujemo vam kako da ne napravite pogrešne korake...Papuče, Birkenstocks, Stan Smiths, gumene sandale... Čestitamo ti, leto 2014, ti si upravo postalo majka izazovnih trendova u obući! Ova sezona želi da nas navede da zavolimo cipele koje izgledaju kao da su ih dizajnirali za decu u predškolskom ili... Čitaj dalje »
 • Fantastični Pharrell Fantastični Pharrell
  23-06-2014
  On je muzički bog novog doba. Svojim hitom Happy inspirisao je i pokrenuo čitav svet i nema nameru da stane!U poslednjih osam godina nisam pristala da intervjuišem nijednu poznatu ličnost, ali kada dođete u situaciju da ste i vi i vaša godinu dana stara ćerka istovremeno i podjednako fascinirani nekim, prosto morate da prekršite sopstvene odluke. Pharrell Williams je... Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 3214-945, 3214-946
Fax: + 381 (0) 11 3240-550
Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 2079 901