Arhiva

 • Drugačije lice ruža Drugačije lice ruža
  25-09-2008
  Voćni ukrasi Većina sorti ruža u jesen obrazuje sjajne šipurke koji im daju posebnu draž Čitaj dalje »
 • Jesenje radovanje proleću Jesenje radovanje proleću
  25-09-2008
  Lukovice Vreme je za sadnju prolećnih cvetnica – prava je prilika da isprobate nove kombinacije lukovica sa ukrasnim perenama Čitaj dalje »
 • Ta divna jesen Ta divna jesen
  25-09-2008
  Kraj sezone Drveće i žbunje presvlače se u haljine žute, narandžaste i crvene tonove, a perene, jesenje cvetnice, su u punom cvatu. Uživajte u prijatnim jesenjim danima u omiljenom kutku u bašti Čitaj dalje »
 • Letnji san Letnji san
  31-07-2008
  Produžite leto u svojoj bašti pomoću predivnih cvetnica koje upravo sada najbujnije cvetajuSeoska idilaRuže i žavornjak daju bašti izgled raskošnog cvetnjaka. Svetiljke i prepoznatljiv miris susednih polja kuruza čine tipičnu letnju atmosferu Čitaj dalje »
 • Fascinirajuće vlati Fascinirajuće vlati
  31-07-2008
  Svojim elegantnim oblicima i razigranim šarmom svakoj bašti daju notu individualnosti KOSA LEJA: uska traka koja dijagonalno prolazi kroz leju obrasla je ukrasnom travom Anemanthele lessoniana, koja unosi dinamiku između jednogodišnjih biljaka kao što je kadifica Čitaj dalje »
 • Ozelenjavanje krova ima više prednosti Ozelenjavanje krova ima više prednosti
  31-07-2008
  Ozelenjeni krovovi jesu više od „ekološkog zelenog po krivača“. Biljke na krovu pre čišćavaju vazduh, jer filtriraju prašinu i štetne materije iz vazduha. Supstrat skladišti kišnicu i tako rasterećuje kanalizaciju. U zimskom periodu biljke na krovu služe kao drugi izolacioni sloj i štede energiju za grejanje. S druge strane, leti prostorije ispod krova ostaju hladnije, a tepih od biljaka pruža životni prostor za insekte ili ptice. Čitaj dalje »
 • Purpurni zvončići Purpurni zvončići
  31-07-2008
  Purpurni zvončići ili hojhera dugoročni su prijatelji leje i bašte. Ove graciozne biljčice veoma su otporne. U dvorištima gde odrastaju deca dobro podnose igru s loptom. Lisnodekorativne perene godinama su bile zapostavljene, ali su nedavno doživele svoj veliki „kambek”. Uzgajivači su uvažili njihovu lepotu i počeli da stvaraju nove sorte. Od obične perene preko noći je postala prava zvezda – i to je ostala sve do danas, a gotovo svake godine pojavljuje se sve veći broj novih hibrida. Čitaj dalje »
 • MIRIS SUNCA I JUGA MIRIS SUNCA I JUGA
  26-06-2008
  LAVANDA: Dok u vazduhu lebde ležernost, nagoveštaj atmosfere letnjeg odmora i životna radost, znamo da je počela sezona lavande! Čitaj dalje »
 • ROMANTIČNI RANDEVU ROMANTIČNI RANDEVU
  19-06-2008
  Elementi našeg romantičnog susreta su jednostavni, ali efektni: jednostavan sto prekriven je belim organdinom, svećnjak u včernjim časovima, zajedno s mirisnim anđeoskim trubicama, ostaje u nezaboravnom sećanju. U centru pažnje je žuta boja: ljiljani i petunije u saksijama stvaraju veselu atmosferu Čitaj dalje »
 • SVETLOST SVEĆA I SJAJ ZVEZDA NA NEBU SVETLOST SVEĆA I SJAJ ZVEZDA NA NEBU
  19-06-2008
  Kada u večernjim satima sveća osvetli mesto za sedenje, pogled nam se automatski zaustavi na ovom malom izvoru svetlosti. Još je lepše ako se odatle pruža pogled na vedro nebo optočeno zvezdama! Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201