Arhiva

 • Balkanska ajurveda Balkanska ajurveda
  01-08-2008
  Prof. Dr. Staniša Stojiljković u svojoj metodi detoksikacije organizma nazvanoj "Balkanoterapija" primenjuje dugogodišnja znanja o lekovitim svojstvima gline i ostalih prirodnih resursa koje nam nude naše podneblje i tradicija Čitaj dalje »
 • Manikir & pedikir kod svoje kuće Manikir & pedikir kod svoje kuće
  01-08-2008
  Leto je uveliko stiglo. Dok uživamo u otvorenoj obući, stopala su nam stalno u prvom planu, pa ih zato u ovom periodu treba intenzivnije negovati. Osim estetici, posebnu pažnju poklonite i banjskom efektu nege stopala i priuštite svojim nogama spa-dan. Čitaj dalje »
 • Srodne duše - legenda, kliše ili istina? Srodne duše - legenda, kliše ili istina?
  01-08-2008
  Kada su se 1929. godine sreli, Simone de Beauvoir i Jean Paul Sartre znali su da je to ljubav za sva vremena. I mada nikada nije živeo zajedno, taj antikonformistički par, još tada otvoren za svaku vrstu iskustva „slobodne ljubavi“, ostao je zajedno do kraja života. Čitaj dalje »
 • PO RECEPTU NAŠIH BAKA PO RECEPTU NAŠIH BAKA
  01-08-2008
  U malom podrumu na Vračaru Milutin Anđelković ručno pravi biljne sapune, uvodeći u njih mirise koji ga podsećaju na savršene trenutke iz njegovog života. Čitaj dalje »
 • RAZUM & OSEĆAJNOST RAZUM & OSEĆAJNOST
  01-08-2008
  Da li ste se ikada pitali zašto se zaljubljujemo? Iako smo toliko puta bili povređeni, ipak nas u nekom trenutku neko toliko zaludi da smo spremni da se prepustimo svemu. Opet. Sve iz početka. Da volimo i da budemo voljeni. Bez ozbira koliko nas to košta. Romantična ljubav duboko je utisnuta u naš duh. Strast, romantična  ljubav, nežnost i bliskost čovečanstvu pružaju veliku radost Čitaj dalje »
 • Snaga cveća Snaga cveća
  04-07-2008
  Cveće nas inspiriše, opušta, pokreće lepe uspomene i nepogrešivo nam poboljšava raspoloženje. Njime izražavamo ljubav, izvinjavamo se ili želimo sreću. Simbol je nežnosti, kroz ideologiju nenasilja ponosno su ga veličali hipici, nosi energiju lepote i neskromno nam je daje. Ekstrakti cveća često imaju antibakterijsko, umirujuće dejstvo, a mogu biti i jak antioksidans. Čitaj dalje »
 • Tamna strana perfekcionizma Tamna strana perfekcionizma
  04-07-2008
  Mnogi ljudi u glavi nose tog sitnog mučitelja, kritičara koji nikad nije zadovoljan i stalno tera dalje, ka postizanju najvišeg i najboljeg, ka postizanju savršenstva. To je kao maraton bez kraja. Čitaj dalje »
 • Tantra - put duhovne i seksualne ekstaze Tantra - put duhovne i seksualne ekstaze
  04-07-2008
  Sama reč tantra potiče od reči tan – ekspanzija i tra – oslobađanje. Nekoliko povezanih indijskih doktrina uči nas da proširimo percepciju sebe samih i univerzuma kroz manifestaciju, ekspanziju, preplitanje sa svim što nas okružuje. I seksom svakako. Čitaj dalje »
 • Simboli ženstvenosti Simboli ženstvenosti
  04-07-2008
  Žensko telo je savršeno umetničko delo, vekovna inspiracija slikara i vajara. I danas slavimo lepotu ženskih oblina otkrivajući i negujući osećaj ženstvenosti, čak i kad samo malim ritualima pažnju poklanjamo najnežnijim delovima tela kao što su vrat, dekolte, grudi i zadnjica. Čitaj dalje »
 • Klice - Izvor vitalnosti Klice - Izvor vitalnosti
  04-07-2008
  Semenke su simbol početka novog života, pune su snage i zdravlja, a da biste uživali u njihovom ukusu, dovoljno je da im pružite samo nekoliko dana pažnje Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201