Arhiva

 • Seks u trudnoći je sasvim u redu Seks u trudnoći je sasvim u redu
  15-12-2008
  Od trenutka kada saznate da ste ostali u drugom stanju, započinjete nov život, ispunjen brojnim promenama. One se odnose na fizički izgled, duševno stanje, odnos sa partnerom, brojna pitanja koja su pred vama… Čitaj dalje »
 • U porodilištu za vreme praznika U porodilištu za vreme praznika
  15-12-2008
  Svake godine, 1. januara nas razneže podaci koliko je beba rođeno u novogodišnjoj noći. Ali, da li ste se zapitali kako izgleda provesti praznike u porodilištu kada ceo svet slavi? Čitaj dalje »
 • Kako utešiti bebu koja plače Kako utešiti bebu koja plače
  15-12-2008
  U prvim trenucima posle rođenja, najlepši i željno iščekivani zvuk koji se čuje, jeste bebin plač. On predstavlja prvi udah i znak da su pluća preuzela jednu od najvažnijih životnih funkcija - disanje. Zdrava beba nastavlja da plače neko vreme, šireći svoja pluća, a potom tone u prvi san. Sledeći plač će značiti nešto sasvim drugo. Čitaj dalje »
 • Redovni pregledi u trudnoći Redovni pregledi u trudnoći
  15-11-2008
  Mada zvanična statistika još ne ohrabruje podacima o porastu nataliteta, buduće mame koje šetaju gradom svakako čine lepšom sliku naše prestonice. Ono manje lepo su krajnosti koje se tiču kontrole trudnoće. Dok jedan broj trudnica previše koristi prednosti ultrazvučnih pregleda (neke samo iz želje da vide svoju bebu, ili nestrpljive da saznaju pol), u porodilišta stižu i trudnice koje za devet meseci ne obave nijedan ginekološki niti ultrazvučni pregled. Čitaj dalje »
 • Kako zaštititi trudnoću pre samog početka Kako zaštititi trudnoću pre samog početka
  15-11-2008
  Mnoge stvari mogu da se učine kako bi trudnoća protekla bez komplikacija, ili da one budu minimalne - kako za majku, tako i za bebu Čitaj dalje »
 • Moda za hladne dane Moda za hladne dane
  15-11-2008
  Prelazak toplijeg godišnjeg doba u hladnije najčešće stvara velike probleme trudnicama u izboru garderobe Čitaj dalje »
 • Bebini prvi dani kod kuće Bebini prvi dani kod kuće
  15-11-2008
  Doneli ste bebu kući i ne skidate pogled sa nje. Baš je slatka! Mirni ste dok ona mirno spava. Ali, šta će biti kada se probudi? Čitaj dalje »
 • AMNIOCENTEZA - sigurnost za budućnost AMNIOCENTEZA - sigurnost za budućnost
  15-11-2008
  Poslednjih godina, kroz medije se često provlači tema o Daunovom sindromu i analizama koje ga otkrivaju - amniocentezi i biopsiji horionskih resica. Uplašene od intervencije, eventualnih rizika i rezultata, trudnice obično prenebregavaju činjenicu da je u kontroli trudnoće najvažnija pravovremena informacija Čitaj dalje »

Brzi kontakt

ADRIA MEDIA GROUP
Vlajkovićeva 8, 11000 Beograd

Kurir:
Tel: +381 (0) 11 3240 551, 3240-552, 6357-100

Adria Media Magazini:
Tel: +381 (0) 11 6357-201